Ulvetimegudstjeneste

Ulvetimegudstjeneste

I går afholdt vi “ulvetimegudstjeneste” i Vejlby kirke. Ulvetimegudstjenesten er en familiegudstjeneste, som vi afholder for at markere afslutningen på et veloverstået minikonfirmandforløb. Denne gang var det 3. klassere fra Allingåbroskolen, Signe havde fornøjelsen af at undervise.
11 elever har i løbet af de forgangne 6 uger deltaget i undervisning om torsdagen fra kl. 13:30-15:00. Da valgmenigheden ikke har lokaler i Allingåbro, fik vi lov til at låne 3. klassernes lokale på skolen. Det var vi – og eleverne – meget glade for, for så var det jo dejlig let at deltage efter endt skoletid. 
Undervisningen har taget udgangspunkt i juleevangeliet, som minikonfirmanderne i går opførte for deres venner og familier i kirken under gudstjenesten, hvor vi tog en smule forskud på julestemningen… Efterfølgende spiste vi pizzaer i den gamle del af kirken. Vi var ca. 60 mennesker, men der var heldigvis rigeligt med pizza. 
Tak for en rigtig dejlig eftermiddag til alle, der deltog – og ikke mindst tak til minikonfirmanderne for nogle skønne uger!

Luk menu