Digitale gudstjenester

Videoerne kommer i den rækkefølge, som de er udgivet.

15. marts 2020

I denne tid, hvor vi skal være sammen hver for sig i håbet om at bremse den pandemi, der har sat verden på stand-by, må vi fejre gudstjeneste på alternativ vis. De kommende søndage må vi således “ses” i den virtuelle verden. Derfor har valgmenigheden oprettet en kanal på YOUTUBE, hvorfra vi vil fejre gudstjeneste de kommende uger, ligesom jeg vil bestræbe mig på løbende at dele nogle præstelige tanker omkring den krise, vi befinder os i. I kan følge med i begge dele på YouTube eller her på Facebook. Søndag vil jeg derudover dele mit bud på et “SøndagsOrd” (en refleksion over dagens evangelium) med jer i skriftlig form på hhv. Facebook og hjemmeside.

Dagens evangelium, til 3. søndag i fasten, handler om SANDHED og LØGN – og dét tema skal vi ikke snydes for her midt i al vor uvished…

Jeg håber, I vil fejre gudstjeneste sammen med mig – hver for sig!

Kh. Signe

Se dagens SøndagsOrd (15. marts 2020) (pdf)

22.  marts 2020

Den første officielle isolationsuge er forløbet – vores hverdag er kuldkastet, og vi ved ikke, hvornår vi igen kan vende tilbage til vores velkendte og trygge rutiner. Det er ligeledes endnu uvist, hvornår vi atter kan mødes i kirkedøren, så indtil videre må vi “mødes” vi her. I dag er det midfaste, og dagens evangelium handler om LIV TIL VERDEN – et tema, der synes foruroligende aktuelt i denne tid… I dagens anledning sidder Klaus Bjerg bag orgelet, og gudstjenesten er optaget i Vejlby kirke. Jeg håber, at I vil fejre gudstjeneste sammen med mig – hver for sig!

Kh. Signe

Se dagens SøndagsOrd (22. marts 2020) (pdf)

29. marts 2020

I dag er det Mariæ Bebudelse; dagen, hvor den største fortælling af dem alle tager sin begyndelse. Vi skal høre om temaet “den mægtige Gud hos det svage menneske”, og evangeliet finder vi hos evangelisten Lukas. Jeg håber, at I vil se med!

Læsning: Lukasevangeliet 1,46-55

Præst: Signe Helbo

Organist: Klaus Bjerg

Kirke: Vivild kirke, Allingåbro