Fyraftenssang og sommersange i natten

Fyraftenssang og sommersange i natten

Den nye Højskolesangbog bliver indviet med fællesskab under åben himmel, når vi i juni arrangerer tre uformelle omgange fyraftenssang i Valgmenighedens forhave på Søndermarksvej 43 i Vivild. Vi mødes kl. 17.00, synger nogle nye og gamle sange, der introduceres af vores organist, Klaus Bjerg og vores præst, Signe Helbo. Vi runder af, så alle kan nå hjem og kokkerere aftensmaden. Alle er velkomne uagtet øvrig tilknytning til Valgmenigheden. Tilmelding er ikke en forudsætning. Festlighederne afrundes med vores traditionsrige og herlige fællessanghyldest “sommersange i natten”, der i år løber af stablen i Vejlby kirke onsdag d. 30. juni kl. 22-23. Her byder vi de lyse nætter velkommen, og ønsker hinanden en god sommer! 

Datoerne er som følger;

  • tirsdag d. 8. juni
  • onsdag d. 16. juni
  • tirsdag d. 22. juni
    • alle i Vivild fra kl. 17.00-17.45
  • onsdag d. 30. juni kl. 22-23 i Vejlby kirke.
Luk menu