Konfirmand i 2022?

Skal du konfirmeres i Valgmenigheden i 2022? Så se med her! 👇

I Valgmenigheden er vi glade for vores konfirmander. Vi tilbyder mindre konfirmandhold, hvilket betyder, at der altid er plads til nærvær – og tilpasning til den enkeltes behov. Vores præst, Signe, sætter en dyd i at involvere de unge i undervisningen, sÃ¥ forløbet bliver levende, og relationen personlig. MÃ¥let med undervisningen er at give de unge en forstÃ¥else af det kristne kærlighedsbudskab – og hvad det har at gøre med vores hverdagsliv.

Vi holder informationsmøde med præsentation af det samlede forløb samt indskrivning søndag d. 19. september. Vi begynder festlighederne med høstgudstjeneste i Vivild kirke kl. 09.30. Efterfølgende går vi over i konfirmandstuen, hvor der vil være lidt formiddagsmad. Medbring kopi af dåbsattest ‼️ og tag gerne dine forældre, søskende og/eller bedsteforældre med, hvis også de vil høre mere om det hele. Det er dejligt, når hele familien bakker op.

Undervisningen, der forudsætter medlemsskab af Valgmenigheden, begynder i uge 40, og ligger – efter aftale med skolerne – om torsdagen fra kl. 13-15 i Valgmenighedens lokaler på Søndermarksvej 43 i Vivild.

Del gerne budskabet 👏 Vi glæder os til at se jer!