Norddjurslands Valgmenighed

En levende menighed i folkekirken – et fællesskab på tværs af sognegrænser…

Aktiviteter og nyheder fra Norddjurslands Valgmenighed

Vigtig besked til medlemmer:

Der er, i forbindelse med at Norddjurslands Valgmenighed er overgået til et nyt regnskabssystem, opstået en fejl i forhold til betaling via PBS. Alle medlemmer har fået tilsendt et girokort, som vi beder jer benytte ved betalingen den 10.-4. Ved næste betaling virker PBS igen, uden at den enkelte skal gøre yderligere. Vi siger undskyld og beklager det ekstra besvær, det medfører.  Er der spørgsmål er man velkommen til at rette henvendelse til på kasserer@norddjurslands-valgmenighed.dk

Med venlig hilsen

Bestyrelsen

Læs formandens indlæg til næste kirkeblad – klik her

!!! NY KONFIRMATIONSDATO !!! 

Norddjurs Provsti har besluttet at udskyde alle konfirmationer til august og september. Sognepræsterne må endnu ikke udmelde nye datoer, men eftersom valgmenigheden ikke er en del af sognepræsternes logistik, har Signe – i tæt kontakt med provsten – fastsat konfirmationen for de skønne konfirmander LØRDAG d. 15. august 2020 kl. 10.30 i Vivild kirke. Ingen af os ved, hvordan verden og landet ser ud til den tid, men som det ser ud nu, er det den dato, vi arbejder ud fra. Den afklaring giver et gran af lettelse og ro her midt i al uvisheden… 

GENERALFORSAMLINGEN DEN 19. MARTS 2020 ER AFLYST

 !!! NYE TILTAG IFBM. CORONA-VIRUS !!!

Kære menighed,

Myndighederne har skærpet tiltagene ifht. Corona-situationen. Vi i valgmenigheden følger naturligvis myndighedernes anbefalinger. I praksis betyder det, at al aktivitet i menigheden indstilles foreløbig frem t.o.m. søndag d. 29. marts. Konkret betyder det aflysning af gudstjenesterne d. 15. samt 22. marts, natandagten d. 26. marts, nørkleklubben d. 25. marts og netværksmødet i Sdr. Nærå d. 28. marts. Hvad angår generalforsamlingen d. 19. marts udskydes denne til et senere tidspunkt. Opdatering følger herom, når vi ved mere. 

Konfirmandernes forældre er kontaktet og orienteret om, at undervisningen er aflyst de kommende to uger, mens vi stadig nærer et beskendt håb om at kunne afholde konfirmationen planmæssigt Palmesøndag – dog med det forbehold, at vi afventer udmeldinger fra biskopperne ang. kirkelig aktivitet. Med kolde hoveder og varme hjerter må vi bevæge os afventende frem her midt i den landeplage, der er i fuld færd med at kaste lange skygger over landet og verden.

Vi præster er frabedt at tage på husbesøg de kommende to uger, hvorfor jeg vil arbejde ”i det skjulte” indtil andet udmeldes. Dog er jeg tilgængelig på mail@norddjurslands-valgmenighed.dk samt på tlf.: 23679413. Tøv ikke med at kontakte mig – selv fra distancen skulle nærværet gerne være stærkt. Som ringe alternativ til gudstjenesterne vil jeg bestræbe mig på at lave et præsteligt indlæg over de pågældende søndages evangelietekster. Disse vil blive offentliggjort på Facebook samt vores hjemmeside. 

Det er ikke alt her i tilværelsen, vi er herrer over. I storme som disse må vi turde sætte liden til Vorherre, og lade vores frustrationer over uvisheden opløses af kærligheden til hinanden. Vi må stå sammen – omend med afstand. 

Pas på jer selv og hinanden så længe!
Valgmenighedspræst Signe Helbo

Seneste nyt fra Valgmenigheden

Præstelige tanker

Lyt til Valgmenighedens præstens tanker om aktuelle emner i den tid, vi er i.Der kommer små film i løbet af…

Billedgalleri

Would you like time to breathe?

Proin quam etiam ultrices suspendisse in justo eu magna luctus suscipits ed lectus integer euismod lacus luctus magna.
Luk menu