Norddjurslands Valgmenighed

En levende menighed i folkekirken – et fællesskab på tværs af sognegrænser…

Aktiviteter og nyheder fra Norddjurslands Valgmenighed

NYHED: Med virkning fra foråret 2022 afholdes valgmenighedens konfirmationer lørdagen efter Store Bededag. Beslutningen er truffet af bestyrelse og præst på baggrund af henvendelser fra forældre, der har nydt godt af de positive erfaringer med lørdagskonfirmationerne de seneste år. Konfirmationsgudstjenesten vil være åben for den øvrige menighed, og vil – i lyset af de seneste års gode oplevelser – afrundes med fællessang på kirkegården, hvor alle konfirmandernes gæster kan være med. Da vi ved, det betyder meget at være ude i god tid, kan I her finde de kommende års konfirmationsdatoer: d. 14. maj 2022, d. 6. maj 2023, d. 27. april 2024, d. 17. maj 2025, d. 2. maj 2026.

Vi har lavet kirkeside for september og oktober, og det, man passende kan kalde sæsonstart i valgmenigheden – og der er meget godt på programmet, som vi glæder os til at dele med jer: Sang, film, litteratur, foredrag – og naturligvis både gudstjenester og natandagter… Du finder den nye kirkeside her. Kirkesiden for november og december udkommer i uge 43. 

Vi glæder os til at se jer i valgmenigheden!

Seneste nyt fra Valgmenigheden

AlleHelgen

Igen i år vil vi mindes de kære, vi hver især har måttet tage afsked med. Det gør vi ved…

Præstens høsthilsen

Høsten – taknemlighed og glæde midt i farverne af forfald Efteråret er over os, og skoven falmer omkring os. Bladene…

Fyraftenssang i oktober og november

Vi gentager succesen med fælles fyraftenssang i konfirmandstuen på Søndermarksvej 43 i Vivild. Vi mødes torsdag d. 14. oktober og…

Billedgalleri

Would you like time to breathe?

Proin quam etiam ultrices suspendisse in justo eu magna luctus suscipits ed lectus integer euismod lacus luctus magna.
Luk menu