tirs
Sangaften Konfirmandstuen
jan 18 kl. 19:00 – 20:30

Signe og Klaus står for aftenen, der vil bestå af alt det bedste fra Højskolesangbogen.

Siden sidste sommer har vi sunget lystigt fra Højskolesangbogen ved vores velbesøgte fyraftenssange. I den forbindelse har vi stiftet bekendtskab med flere af de nye sange. Modsat fyraftenssangene vil denne aften består af en ønskekoncert, forstået på den måde, at vi skal synge alt det, I synes er bedst: I ønsker sangene, og Klaus spiller.

Alle er velkomne!

søn
Gudstjeneste – 3.s.e.H3K Vejlby Kirke
jan 23 kl. 9:30 – 10:30
ons
Nørkleklub Konfirmandstuen
jan 26 kl. 10:00 – 12:00

Traditionen tro mødes nørkleklubben sidste onsdag i måneden i konfirmandstuen i Vivild. Således onsdag d. 26. januar samt onsdag d. 23. februar. Begge gange fra kl. 10-12. Medbring egne projekter eller mød op og bliv inspireret på dagen. Alle er velkomne!

søn
Gudstjeneste – 4.s.e.H3K (kirkekaffe) Vivild Kirke
jan 30 kl. 11:00 – 12:00
feb
ons
Formiddagshøjskole – Peter Lodberg om “tro, håb og kærligehed Konfirmandstuen
feb 9 kl. 10:00 – 12:00

Tre af kristendommens vigtigste ord er tro, håb og kærlighed. De udtrykker på hver sin måde vigtige dimensioner af, hvem vi er som mennesker, og hvad kristendommen betyder for vores livsforståelse. Peter Lodberg fra Aarhus Universitet vil lægge op til en samtale om det teologiske indhold af tro, håb og kærlighed, og hvad de betyder i dag.

Alle er velkomne til at deltage, og tilmelding er ikke nødvendig. Pris for kaffe, frokost og foredrag: 75 kr.