Gudstjeneste 9. s. e. trin Vivild Kirke
lør
Konfirmation Vivild Kirke
aug 15 kl. 10:30 – 11:30

I år har vi 6 konfirmander, der glæder sig til lørdag d. 15. august kl. 10.30, hvor de endelig kan blive konfirmeret!

Gabriel Olsen, Ørum

• Johanne Bramming, Vivild
  • Alma Bang Vester, Vivild
  • Julie Jackson, Gjesing
  • Mathilde Tækker, Vivild
  • Johanne Ramsgaard, Vivild

Der vil være mulighed for at aflevere telegrammer i våbenhuset, men desværre vil det ikke være muligt at deltage i gudstjenesten, da myndighedernes restriktioner kun tillader plads til konfirmandernes indbudte gæster.

Gudstjeneste 12 s.e. trin Vejlby Kirke
aug 30 kl. 9:30 – 10:30
Gudstjeneste 13 s.e. trin Vivild Kirke
sep 6 kl. 19:00 – 20:00
Gudstjeneste 13 s.e. trin @ Vivild Kirke

Efter Gudstjenesten er der mandsmindeforedrag ved Lars Møller i konfirmandstuen.

“We’re gonna tell it home!” står der på skiltet, som den unavngivne dansker holder. “Vi fortæller det derhjemme!” Tid: Sommeren 1983. Sted: Jerusalem. Alder: 25 år.

Anledningen var nogle få maskinpistol-bevæbnede fundamentalisters massakre på 33 studenter på Hebron Universitet.

Den unavngivne dansker rejste videre rundt i Mellemøsten og fortsatte ind i Kurdistan, Persien og Asien. Men ord forpligter. Og da han året efter kom hjem, lavede han en timelang radioudsendelse i Århus Nærradioen om massakren i Hebron. Det blev starten på karrieren for journalist Lars Møller.

Foredraget begynder i kløften til den bibelske by Petra i Jordan, og i indremissionske Rønde, hvor Lars Møllers voksede op – med en mor med udlængsel, og med en far med dybe rødder i den jyske historie – og foredraget forsætter ind i et arbejdsliv som rejsende reporter og medieaktivist i verdens konfliktområder.

lør
Åbent hus i præstestuen Præstenboligen
sep 12 kl. 14:00 – 15:00

Vores præst fylder rundt – for de nysgerrige: 30 år! – lørdag d. 12. september, og i den anledning holder hun og Henrik åbent hus i præstestuen, så menigheden får mulighed for at se resultatet af forårets ombygning. Hvis vejret tillader det, inddrages haven og ellers vil vi, med base i konfirmandstuen, tilbyde et glas vin og et stykke fødselsdagskage fra kl. 14.00, hvorefter vi vil gå en runde i husets stueetage, der nu atter fungerer som præstebolig. Tilmelding ikke nødvendig. Vel mødt!