lør
Salmeforedrag med Sten Kaalø Vivild Kirke
sep 30 kl. 19:00 – 20:30
Salmeforedrag med Sten Kaalø @ Vivild Kirke

Vi har måttet vente længe på at få lov til at høre salmedigter og frimenighedspræst i Bovlund, Sten Kaalø, fortælle om sine salmer og digte, men nu bliver det forhåbentlig endelig muligt. Han vil gæste os torsdag d. 30. september i Vivild kirke kl. 19.00. Sten Kaalø har skrevet mange salmer, som både er at finde i salmebogen og i tillægget ‘100 salmer’. Denne aften akkompagnerer vores organist, Klaus Bjerg, os ved klaveret, så vi kan synge med på Kaaløs åndfulde og skønne digtning undervejs.

Alle er velkomne til at være med, og tilmelding er ikke en forudsætning. Pris for kage, kaffe og foredrag 50 kr.

søn
Gudstjeneste ved Signe Helbo – 18.s.e.trin Vejlby Kirke
okt 3 kl. 9:30 – 10:30
tirs
Filmaften Ørsted Biograf
okt 5 kl. 19:00 – 21:45
Filmaften @ Ørsted Biograf

Tirsdag d. 5. oktober er det blevet tid til endnu en filmaften i samarbejde med Ørsted Biograf. Her viser vi Bille Augusts drama ”Pagten”, der handler om Karen Blixens og Thorkild Bjørnvigs møde og den pagt, dette møde bringer med sig. Efter filmen vil vores præst, Signe Helbo, indlede en fælles drøftelse om filmens tematikker.

Alle er velkomne, og deltagelse kræver ingen forudsætninger. Pris: 50 kr. for kaffe/kage. Vel mødt!