Formiddagshøjskole

Hvor:
Konfirmandstuen
Formiddagshøjskole @ Konfirmandstuen

‘Dersom jeg lader dem fare fastende hjem, vil de vansmægte på vejen. Nogle af dem er jo kommet langvejsfra’.

Midt i den gigantiske storby Buenos Aires ligger et lille stykke Danmark. På en undselig gade, tæt ved havnens tangoværtshuse, byggede danske indvandrere en kirke af røde mursten. De kom langvejs fra, men de glemte aldrig deres fædreland, deres sprog og deres lutherdom. Denne formiddag vil valgmenighedspræst i Mellerup, Niels Sander Pedersen, fortælle om den danske koloni, dernede i pavens hjemland, hvor bøfferne er saftige og vinen rigelig. Hvem er de, og hvorfor spiser de stadig frikadeller og romfromage? Fortællingen vil drage oplagte paralleller til forholdene i en dansk valgmenighed samt diskussionen om integration af indvandrere.

Vi begynder med kaffe, brød og fællessang kl. 10, og runder af med fælles frokost. Alle er velkomne og tilmelding ikke nødvendig. Pris for kaffe, frokost og foredrag 75 kr. Vel mødt!