Den nye sæson i læsekredsen begynder torsdag d. 16. september 2021, hvor vi tager fat på vinderen af de Gyldne Laurbær 2021, Stine Pilgaards “Meter i Sekundet”. En roman om livet som tilflytter i Vestjylland – smækfyldt med humor og livsvisdom trods forfatterens unge alder. Kan med fordel (også) høres som lydbog, da romanen indeholder sange, der synges i lydbogen. 

Vi mødes i konfirmandstuen på Søndermarksvej 43 kl. 19.00, hvor vores præst, Signe Helbo indleder aftenen med et tematisk oplæg med udgangspunkt i dagens litterære værk. Dette afrundes med oplæg til fælles drøftelse af udvalgte tematikker. Undervejs vil vi drikke kaffe/te og nyde et stykke kage. Værket forudsættes læst, men derudover kan komme uden yderligere forberedelser. Alle er velkomne uagtet øvrig tilknytning til valgmenigheden!
📗 Tirsdag d. 2. november: Anne-Cathrine Riebnitzsky “Smaragdsliberen”
📘 Onsdag d. 12. januar: Tarjei Vesaas “Fuglene”
📙 Torsdag d. 9. marts: Yasunari Kawabata “De tusind traner”
📕 Torsdag d. 21. april: Karl Ove Knausgård “Fuglene under himlen”
Vel mødt!

Læsekredsen slår til igen torsdag d. 12. november med bogen ”Som Sørine læser Bibelen”, en personlig introduktion til Bibelen, som for forfatteren er verdens vigtigste bog. Vi mødes i konfirmandstuen på Søndermarksvej 43, Vivild fra kl. 19.00-21.30. Nye læsere er altid velkomne, og I skal ikke tilmelde jer på forhånd!

 

Sæsonens kommende romaner:

  1. januar: Tarjei Vesaas “Fuglene
  2. marts: Yasunari Kawabata ”De tusind traner”
  3. april: Kim Malthe-Bruun ”Kim”
Luk menu