lør
Dåbsgudstjenste Vivild Kirke
aug 20 kl. 11:00 – 12:00
fre
Konfirmandopstart Mødested ved Tustrup Stendysser.
aug 26 kl. 16:30 – 21:30

Konfirmander, der endnu ikke har tilmeldt sig fra Valgmenigheden, bedes henvende sig til mig, Karen Marianne. Foreløbigt er vi 10. Oversigt over undervisningen er klar med datoer og mødetider. Vi underviser i weekenden på forskellige tider én gang om måneden.

Vi begynder fredag den 26. august på Stendysserne ved Tustrup kl. 16.30 og får fri 21.30.

søn
Sensommermøde i Bering Valgmenighed
aug 28 kl. 10:00 – 16:00

Tilmeld jer vores træf med andre Valgmenigheder i Bering inden 14. august hos Karen Marianne eller bestyrelse. Dagen begynder med kaffe og gudstjeneste og frokost. Herefter er der foredrag om ”Helligåndens bortgåen” og om hvordan man kan ”efterlyse” den med ”Signalement af Helligånden”.  Alt sammen ved litteraturhistoriker Erik A. Nielsen. Sangtime og kaffebord inden vi tager hjem igen. Adresse: Bering Valgmenighed. Thorshøjvænget 15 A 8361 Hasselager.

søn
Gudstjeneste – Grundtvigs fødselsdag fejres Vivild Kirke
sep 4 kl. 19:00 – 20:00

Grundtvigs fødselsdag fejres den 04. august kl. 19.00 begyndende med gudstjeneste i Vivild Kirke ved vores hjælpepræst Ole Juul.  Herefter er der kaffebord i konfirmandstuen hvor Ole Juul så fortsætter med ”Mands-Minde” foredrag, som på Grundtvigs tid. Og også nu hvor man landet Disse ”Mands-Minde foredrag holdes på Vartov og rundt om i det ganske land.

ons
Formiddagshøjskole Konfirmandstuen
sep 7 kl. 10:00 – 12:00

Fhv. borgmester og kommunalpolitiker Jan Petersen. ”På eventyr i verden” – om politisk spektakulære rejser med vægt på politiske ledere. Det er en fortælling om politisk mord på en moderat palæstinenser i Portugal, demarkationslinjen mellem Nord og Sydkorea, borgerkrig i Nicaragua. Personerne er bl.a. Villy Brandt, Mario Soares, Filipe Gonsales, Anna Lindh, Jens Stoltenberg, Oluf Palme, Gro Harlem Bundtland. Vi begynder med nybagt bolle og kaffe. Sidenhen frokost. Alt med foredrag 75

Ingen tilmelding. Alle er velkomne.